Luk

Tilmeld jeres fællesskab Klimahandledagen og få tilsendt materialer og indhold, der klæder jer på til at deltage
d. 27. april 2023

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig.
Tak for din tilmelding.
Du modtager en bekræftelsesmail fra os
Der er tilsyneladende noget galt. 

Prøv at genindlæse siden og prøv igen.

Kom med på forårets grønne højskole

Vil du være med til at sætte fut i den grønne omstilling?
Vil du hjælpe endnu flere med at lave grønne handlinger i lokale fællesskaber?

Så kom med på Grønne Nabofællesskabers højskoledag d. 2.marts 2024 kl. 9 - 20

Grønne Nabofællesskaber er blevet en national bevægelse med ildsjæle landet over.
Derfor holder vi dagen parallelt 5 steder!

1. Nordjylland: Vodskov Kontakt: Signe@gnf.green
2. Midtjylland: Herning Kontakt: Lone@gnf.green
3. Syddanmark: Vejle Kontakt: Lise@gnf.green
4. Vestegnen: Rødovre Kontakt: Sylwia@gnf.green
5. Nordsjælland: Gilleleje Kontakt: Bent@gnf.green
6. Hovedstaden: København Kontakt: Mads@gnf.green

Dagen bruger vi på at blive skarpe på, hvordan du som ildsjæl kan bruge dig selv og din energi til at understøtte andre ildsjæle og grønnefællesskaber til at skabemotiverende og meningsfulde aktiviteter lokalt.

Jo flere vi er, des bedre kan vi løfte i flok, vendeudviklingen og skabe grøn omstilling– uden at vi selv eller andre brænder ud undervejs. 

Du kan deltage, hvis du er ildsjæl i Grønne Nabofællesskaber eller en anden grøn bevægelse, eller hvis du ønsker at blive det. Du kan også tage dine børn med, så sørger vi for kærligunderholdning af dem undervejs.Deltagelse med forplejning er gratis, og du står kun for transporten. 

Vil du med?
Så send en mail til kontaktpersonen for en højskole, du gerne vil med på. Skriv 10-20 linjer om din indsats for den grønne omstilling i et grøntfællesskab. Fristen er d. 1. februar.

Vi glæder os til at være sammen med jer rundt om i landet til en skøn dag!

Jeg har fået mere tro på, det hele kan lykkes, og jeg har mødt en masse mennesker med samme interesse for klima og grønne tiltag. Og det har givet mig mere blod på tanden i forhold til at opsøge andre og komme i gang med de grønne tiltag, jeg ønsker at se.

Citat fra deltagerevalueringerne af den første Grøn Højskole i foråret 2022

Jeg fik nye kontakter og ideer inden for det grønne felt, inspiration og varme oplevelser. Og jeg fik en følelse af at være en del af noget større, og at vi er mange, som trækker i samme retning.

Citat fra deltagerevalueringerne af den første Grøn Højskole i foråret 2022

Om Grøn Højskole

Grøn Højskole er et fællesskab for grønne ildsjæle, hvor vi sammen bliver klogere på, hvordan vi kan organisere os i stærke fællesskaber for at accelerere den grønne omstilling. Her uddanner vi frivillige grønne ledere til at være med til at drive lokal klimahandling. Grøn Højskole afvikles hvert forår og efterår henover en weekend – altid i en ny del af Danmark. Foruden lederskabstræning og grøn viden er Grøn Højskole også højskolesang, fællesspisninger og nye venskaber.

Grøn Højskole udspringer af Grønne Nabofællesskaber og udvikles sammen med grønne ildsjæle på tværs af Danmark. Hver højskole har et tema, der oftest tager afsæt i en aktuel landsdækkende kampagne. I foråret 2023 sætter vi fokus på grønne middage. Hvis du har spørgsmål til Grøn Højskole, kan du skrive til projektleder Lotus Danst på lotus@deltagerdanmark.dk.Programmmer for tidligere højskoleweekender