Luk

Tilmeld jeres fællesskab Klimahandledagen og få tilsendt materialer og indhold, der klæder jer på til at deltage
d. 27. april 2023

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig.
Tak for din tilmelding.
Du modtager en bekræftelsesmail fra os
Der er tilsyneladende noget galt. 

Prøv at genindlæse siden og prøv igen.

Kom med på forårets grønne højskole

Vil du være med til at sætte fut i den grønne omstilling? Vil du hjælpe endnu flere til at lave grønne handlinger i lokale fællesskaber?

Så kom med Grønne Nabofællesskaber på højskole d. 10.-12. marts 2023 på Bymose Hegn i Helsinge!

Weekenden bruger vi til at blive skarpe på, hvordan du som grøn ildsjæl kan bruge dig selv og din energi til at understøtte andre ildsjæle og grønne fællesskaber til at skabe motiverende og meningsfulde aktiviteter lokalt.

På den måde spreder vi ringe i vandet og sikrer, at vi bliver så mange, der løfter den grønne omstilling i flok, at vi kan tippe udviklingen og bidrage til kampen mod klimaforandringerne – uden at vi selv eller andre brænder ud undervejs.

På den grønne højskole ønsker vi at uddanne ildsjæle som lokale ledere, der kan hjælpe andre ildsjæle godt på vej. Derfor adskiller denne højskole sig fra vores tidligere grønne højskoler. Denne gang er det desværre ikke muligt at tage børn med.

Hvis det lyder som noget for dig, så send en mail til Lotus på lotus@deltagerdanmark.dk med 10-20 linjer om din indsats for den grønne omstilling i et grønt fællesskab. Fristen er 8. februar.

Har du spørgsmål, er Lotus klar til at svare på dem på lotus@deltagerdanmark.dk

Vi glæder os til at høre fra jer og dele højskoleweekenden med jer!

Jeg har fået mere tro på, det hele kan lykkes, og jeg har mødt en masse mennesker med samme interesse for klima og grønne tiltag. Og det har givet mig mere blod på tanden i forhold til at opsøge andre og komme i gang med de grønne tiltag, jeg ønsker at se.

Citat fra deltagerevalueringerne af den første Grøn Højskole i foråret 2022

Jeg fik nye kontakter og ideer inden for det grønne felt, inspiration og varme oplevelser. Og jeg fik en følelse af at være en del af noget større, og at vi er mange, som trækker i samme retning.

Citat fra deltagerevalueringerne af den første Grøn Højskole i foråret 2022

Om Grøn Højskole

Grøn Højskole er et fællesskab for grønne ildsjæle, hvor vi sammen bliver klogere på, hvordan vi kan organisere os i stærke fællesskaber for at accelerere den grønne omstilling. Her uddanner vi frivillige grønne ledere til at være med til at drive lokal klimahandling. Grøn Højskole afvikles hvert forår og efterår henover en weekend – altid i en ny del af Danmark. Foruden lederskabstræning og grøn viden er Grøn Højskole også højskolesang, fællesspisninger og nye venskaber.

Grøn Højskole udspringer af Grønne Nabofællesskaber og udvikles sammen med grønne ildsjæle på tværs af Danmark. Hver højskole har et tema, der oftest tager afsæt i en aktuel landsdækkende kampagne. I foråret 2023 sætter vi fokus på grønne middage. Hvis du har spørgsmål til Grøn Højskole, kan du skrive til projektleder Lotus Danst på lotus@deltagerdanmark.dk.Programmmer for tidligere højskoleweekender